Fòrum Gastronòmic Girona 2015

El passat dia 16 de novembre i dins les activitats del Fòrum Gastronòmic de Girona 2015 el Hotel Gastronòmic-Hotel Restaurant Diego hem estat convidats per l’Agència Catalana de Turisme a la reunió de presentació del nou segell turístic per als Hotels Gastronòmics de Catalunya.

A la presentació s’han exposat les directrius de promoció que s’ofereixen a l’adhesió al nou segell així com les activitats proactives de col·laboració i participació.

Hotel Restaurant Diego tramitarà en breu l’adhesió i l’afiliació al nou segell, la qual cosa és un signe de motivació en si mateix i creiem que és una manera de participar i col·laborar en la promoció de la nostra major singularitat que és. GASTRONOMIA.

En aquesta línia vam poder assistir a la presentació que l’Agència Catalana de Turisme va exposar sobre les línies mestres de CATALUNYA REGIÓ EUROPEA DE LA GASTRONOMIA I L’ENOTURISME 2016. Sens dubte una gran oportunitat per a la difusió i la promoció de la Cuina Catalana al resta del món.

Al nostre tour pel Fòrum Gastronòmic Girona 2015  vam tenir el plaer de trobar-nos amb alguns dels nostres més apreciats col·laboradors com:< /p>

Josper. Referent mundial en forns de màxima qualitat.

AT Roca. Vaig veure de Terrer.

–  Llopart. Cava des del 1887

Stilvinus. Consultoria de vins

I també vam poder conèixer noves perspectives de col·laboració i sobretot grans persones:

Caviar Nacarii. El Caviar de la Vall d’Aran

Vins i Licores Marques d Vizhoja

Magatzems Carme i Creacions TEXMA de Sant Antoni de Calonge.

Va ser un dia molt profitós. Ens veurem el 2016.

Salutacions!