Primers Esmorzars de Forquilla Fase 1 al Restaurant Diego

Santa Bàrbara estrena la fase 1 del desconfinament amb el tracidional ‘esmorzar’ al restaurant Diego.

Noticia By @canalte

Els dubtes que giren al voltant del sector de la restauració es van començant a esvair. Des de primera hora del matí, com és tradicional des de fa 40 anys, el tradicional restaurant Diego de Santa Bàrbara ha obert les seues instal·lacions per oferir als seus clients de tota la vida el tradicional ‘esmorzar’. Una cita gastronòmica que des de fa anys congrega gent només de la mateixa població, sinó d’arreu de les Terres de l’Ebre.

Diego Arasa i Sónia Arasa, els dos empresaris que regenten el restaurant familiar, han aprofitat els 2 mesos de confinament per a reformar la cuina i altres instal.lacions, i afronten el futur “amb optimisme”. De moment, per als esmorzars han obert la seua zona de bar, amb les portes obertes, els clients amb la separació adequada, i amb els cambrers amb la mascareta. I també tenen previst oferir dinars i sopars a la ja tradicional Terrassa by Sonia. Diego Arasa explicava també aquest matí al nostra diari digital que s’ha llegit a consciència el decret publicat al BOE, i que s’ajusten completament a la normativa, si bé admetia que hi ha coses que s’apliquen també per “sentit comú” i per “vocació de servei i màxima atènció cap als nostres clients”.

Els que estaven encantats amb la reobertura era els clients de tota la vida, alguns d’ells jubilats, i altres empresaris autònoms, que des de sempre, entre les 9 i les 10 del matí, fan una aturada a la seua jornada laboral per gaudir d’un esmorzar econòmic a base d’ous ferrats, baldanes d’arròs, peus de porc, anguiles en suc, o el que correspongue cada dia a la cuina de mercat, tradicional i catalana. Avui, en el primer dia de reobertura, les 5 taules que ja hi havia muntades eren les dels clients més fidels, que segur que aniran creixent al llarg de la setmana.