AVÍS IMPORTANT: RESTAURANT TANCAT TEMPORALMENT
 • El restaurant Diego de Santa Bàrbara COMUNICA als seus clients, per mig d’aquesta nota, que el servei gastronòmic habitual queda TANCAT de forma puntual, i durant un breu període de temps.

  El tancament del restaurant durarà el temps necessari (uns pocs dies), per reformar la cuina del local. El motiu d’aquesta mesura excepcional és que s’ha produït un incendi, fortuït i accidental, que ha afectat la campana principal de la cuina del restaurant.

  La familia Diego, que celebra que no s’hagi produït cap afectació de caràcter personal, lamenta les molèsties als clients i agraeix, tant les mostres de suport, com l’actuació dels bombers.

  El restaurant Diego comunicarà altre cop als seus clients i amics, la data de la reobertura del local, un cop d’hagin arreglat i substituït els desperfectes, tasca en la que ja s’està treballant per tornar a la normalitat de la forma més immediata i ràpida possible.

  Moltes gràcies.
  Familia Diego Arasa


  septiembre 7th, 2018 | Hotel Restaurant Diego | Comentarios desactivados en AVÍS IMPORTANT: RESTAURANT TANCAT TEMPORALMENT |

Hotel Gastronómico-Hotel Restaurant Diego

Hotel Restaurant Diego

L'Hotel Restaurant Diego és fruit de l'esforç i l'experiència de la familia Arasa Cid. La Lola porta 35 anys elaborant una cuina típica, conservant l'essència d'una gastronomia tan autentica i singular.

Comments are closed.


Mejores-hoteles-Delta-del-EbroHOTEL GASTRONOMICO EN CATALUNAHOTEL TERRES DE LEBREAviso Legal. Hotel Diego S.L. Política de Cookies. Política de Privacidad


By Key Digital Marketing®